Smazání účtu
Účet na Kempspotu můžete kdykoli smazat sami na této stránce. Smazání je zdarma a nevratné.
Jak účet smazat
- Přihlášení: níže napište SMAZAT a potvrďte tlačítkem „Smazat účet“ (najdete sem i z Můj profil → Nastavení účtu).
- Bez přihlášení: zadejte e-mail účtu, pošleme na něj odkaz. Po kliknutí se vrátíte sem přihlášení a účet smažete.
- Případně napište na e-mail provozovatele níže z adresy, na kterou je účet registrován.
Co se smaže
E-mail a přihlašovací údaje, profil (přezdívka, avatar, jazyk), oblíbená místa, cestovní deník a návštěvy, vozidla, nastavení a souhlasy.
Hodnocení a fotky
Můžete zvolit, zda se smažou také vaše hodnocení a nahrané fotky. Pokud je ponecháte, zůstanou zveřejněná bez jména jako „Bývalý uživatel“ a nepůjde je s vámi spojit. Přidaná místa zůstávají v mapě bez jména autora.
Kdy se data smažou
Účet a data z aplikace se smažou okamžitě. Ze záloh a systémových záznamů zmizí nejpozději do 30 dnů. Zprávy z formuláře Napište nám mažeme do 30 dnů od vyřízení, pokud je nemusíme uchovat ze zákona.
Provozovatel
IceFrame s.r.o., Chudenická 1059/30, 102 00 Praha 10 – Hostivař · info@kempspot.cz
Nejste přihlášeni?
Zadejte e-mail účtu. Pošleme na něj odkaz pro přihlášení, kterým potvrdíte, že účet patří vám.
